Geruchten op Antifouling

Zachte antifouling coating staat dit wordt ook wel vertrouwd als zelf polijstende of zelfslijpende coating. Dit komt doordat een antifouling coating vanzelf slijt gedurende dit varen.

Welke onderwaterverf heb ik nodig?  Droog stallen aangaande de boot is een perfecte uitkomst. Kijk ofwel het kan, het scheelt ons hoop werk en omdat daar vervolgens geen aangroei kan komen gaat dit tevens je snelheid niet verminderen. 

Verlies over snelheid: een aangroei zorgt voor extra weerstand en massa, waardoor je boot een halve tot wel 2 mijl ieder uur langzamer vaart

Een doeltreffend werkende koper- en biocide houdende high performance antifouling met de nieuwste koper..

Grofweg zijn daar een paar soorten antifouling: de harde antifouling en een zachte antifouling. Een harde antifouling kan zo glad bestaan, het micro-organismen daar bijna niet grip op beschikken over: de zogenoemde non stick antifouling

Juiste einde van het seizoen blijft er een poreuze, harde laag over. Na een aantal lagen, die zich in de loop van de jaren vormt, zal u die in het begin horen te verminderen voor daar ons andere laag is aangebracht. Ons met een baten betreffende een harde antifouling is dat hij tussentijds nat geschuurd en zo doende gepolijst kan geraken. Het levert wederom ons gladder oppervlak op en dus meer snelheid.

Ik verspreid zelfslijpende antifouling met. Ik spuit dit onderwaterschip af met een hogedrukspuit en schuur het natte oppervlak betreffende een 3M-schuurmatje. Een eerstvolgende dag de antifouling aanbrengen, dit resultaat kan zijn voortreffelijke.

Maandelijks houden we je op een hoogte over een nieuwste middelen, interessante evenementen, praktische tips en beste aanbiedingen.

Wij bezorgen bijna regelrecht uit een omvangrijke voorraad en kunnen hiermee zeer vlug leveren. Tegelijkertijd bieden we alle middelen aangaande International met voor een lage verkoopprijs! Mocht u vragen beschikken over aan International of aan de andere middelen, stel vervolgens uw belangstelling via het contactformulier.

Interstrip is een verfafbijt, exclusief vervaardigd voor de verwijdering betreffende antifoulings over polyes..

Je kan verder zelf antifoulings produceren, hiertoe bestaan meerdere recepten op het net te krijgen. Ons voorbeeld hiervan kan zijn Hars, koperpoeder en verharder. Zorg immers voor de passende verhoudingen en het een ingredienten goed worden gemixt.

Kan op al die ondergronden inclusief aluminium. Kan meteen over een meeste typen antifouling aangebracht worden, mits die in juiste fitheid zijn. Ook website niet gebruiken in combinatie betreffende VC17m/PTFE- houdende antifouling.

Ons flexibele vochtregulerende houtolie/vernis welke zichzelf gedraagt mits ons huid vanwege uw hout. Is eenvoudig aan te brengen en heeft microporeuze...

Let verder echt op de voorgeschreven overschilder- en tewaterlatingstijden. Een hoofdoorzaak betreffende onthechting is één over die punten niet opvolgen. En het zou zonde zijn, omdat doorgaans kan jouw boot er nu wederom een jaargetijde tegenaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *